Празника на влюбените в Орешак

Запитване

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

„Свети Валентин“ е един от най-романтичните празници. Сравнително нов, наскоро навлязъл в Българският календар, този празник бързо завладя душата на българина. Българските пазари се напълниха с китайски сувенирчета на сърчица, влюбени гълъбчета и др. подобни. А туристическите агенции си намериха още един чудесен повод, за да предлагат оферти.
На този празник, всеки влюбен се старае да зарадва и изненада приятно своята половинка. С всяка следваща година се измислят все по-нови и интересни оферти. Смята се, че колкото по-различни и индивидуални са подаръците между двойките, толкова по-голяма и силна ще е любовта им през годината.
Повечето двойки предпочитат да пътуват заедно през празниците, да бъдат на ново и интересно местенце.
Най-посещаваната дестинация по това време на годината си остава Венеция – градът на Любовта… Но какво става, ако миналата година вече сте били там?!
Не по-малко вълнуващи от Карнавала във Венеция, или празниците на остров Корфу, са почивките и дестинациите в България.
Орешак – селото на Любовта… Много сняг, планина и гора, много чист въздух и домашен уют. Какво по-романтично от това да гледате снега, и да се гушкате под топлите родопски одеяла. Най-силно бие влюбеното сърце, гледайки своята половинка до каминката, с греено червено винце.
Къща „Слави“ ви приканва да се обичате под нейният покрив! При нас всеки ден е празник!